Da e-cigaretter og e væske stadig er relativt nye komponenter på markedet, opstår der hurtigt skrøner, rygter og myter omkring brugen og benyttelsen af disse.

I dette indlæg vil vi komme nærmere ind på, hvordan du opbevarer og håndterer din e-væske mest fornuftigt.

Hvis du nogensinde har været ryger af tobakscigaretter, så har du med stor sandsynlighed opbevaret disse i pakken, de blev købt i, eller anskaffet dig et etui.
Det er ikke helt samme mulighed, man står med, når man har fravalgt tobakken og tilvalgt e-cigaretten med sin e-væske.

Nedenunder opklarer vi nogle af de mest normale tvivlspørgsmål angående e-væsker:

Hvordan håndterer du e-væsken bedst?

Det kan slås fast med det samme, at e-væsken ikke er skadelig at få på kroppen, selvom denne selvfølgelig skal omdannes til damp via e-cigaretten og ikke indtages oralt i flydende form.
Dog anbefales det at holde væsken væk fra børn og dyr.

 

Hvordan opbevarer man e-væsken bedst?

Der har opstået rygter omkring, at det bedst skulle kunne betale sig at opbevare sin e-væske i kølige omgivelser såsom i et køleskab, men der hersker eftersigende intet evidens for, at dette skulle øge oplevelsen ved at dampe.

Nogle personer vælger måske at købe større mængder af e-væske, som de kan bruge til senere blanding, fremfor at købe fra gang til gang, og i så fald kan det anbefales, at hvis man har e-væske med nikotinindhold, at opbevare den i mørke og helst ikke i for varme omgivelser.

 

Hvor længe holder min e-væske?

Når du køber autoriseret e-væske af en forhandler, er den ofte udstyret med en holdbarhedsdato, men dette skal dog mest se som, at man får de mest optimale muligheder ud af sin e-væske før den påtrykte dato.

Husk desuden altid at skille dig forsvarligt af med emballagen til e-væsken, så eventuelle rester ikke bliver opsamlet af børn eller dyr, der bliver tiltrukket af duften.