Hvis du ønsker dig en gulvlampe, er det værd at være opmærksom på, at disse fås i næsten alle de modeller, typer og varianter, som du kan forestille dig. Og det er vigtigt, at du vælger en gulvlampe, som passer ind i netop dit decor. Hvis du vil være på den helt sikre side, vælger du en klassisk og tidløs gulvlampe – som for eksempel en Glo-ball fra Flos.

Skab stemning med gulvlamper fra den smukke Glo-ball serie fra Flos

Fra det italienske designer brand Flos kommer den smukke serier af runde Glo-ball lamper – en gennemført og veldesignet lampe, som spreder et blødt og nærmest organisk lys i dine stuer og værelser. Uanset om du er på udkig efter loftlamper, væglamper, bordlamper eller gulvlamper, kan du finde en eller flere lamper fra Glo-ball serien, som passer i såvel model som størrelse. Det runde og universelle design glider diskret ind i et hvert decor, og uanset hvilken indretningsstil, du har valgt til din bolig, vil du aldrig gå glat i byen med en Glo-ball eller to.

De små, fine bordlamper kan snildt anbringes på sofabordet, på en hylde i reolen eller på en skænk eller andet møbel i stuen, hvorfra den vil sprede blidt og behageligt lys. Loftlampen fra Flos’ Glo-ball serie kaster et jævn og ensartet lys i din entré eller køkken, og Glo-ball gulvlampen kan bruges til at oplyse en hyggekrog i stuen. Glo-ball lampen, designet af Jasper Morrison, hviler i sig selv i sin runde facon, og er derfor blevet en moderne klassiker.

Find Glo-ball gulvlamper fra Flos online

Hvis du brændende ønsker dig en gulvlampe fra Flos’ Glo-ball serie, kan det anbefales, at du tager et kig i andlight.dk’s webshop. Her kan du se og sammenligne samt bestille flotte gulvlamper fra såvel Flos som andre designer brands – og priserne er ganske rimelige!