Skal du bruge en advokat i Odense eller i en af de andre større danske byer? så er Hviid advokater et oplagt valg. Hviid advokater har kontorer i Odense, men også Århus, Vejle, Kolding, Odense, København, Roskilde, Aalborg, Silkeborg, Esbjerg og Herning. Alle steder kan du få advokatbistand med rod i lokalsamfundet og med en viden om lige præcis de forhold, der gør sig gældende i det pågældende område. Hver advokat hos Hviid advokat har et eller flere sagsområder, hvor den pågældende er højt specialiseret, så du har altid mulighed for at blive henvist til en advokat, der er specialist inden for netop det område, hvor du har behov for advokatrådgivning. Og det er mange områder, som de har som specialitet hos Hviid advokater.

Skal du købe bolig?

Går du eller I med overvejelser om at købe en ny bolig, så et det en nødvendighed at alliere sig med en boligadvokat. Hos Hviid advokater er de eksperter på også dette området. Det er vigtigt at gøre sig det klart, at ejendomsmægleren arbejder i sælgers interesse, mens rådgiverne i banker og finansieringsselskaber har deres fokus på at sælge deres produkter. Du har brug for en person, der kan hjælpe dig med at optimere alle aftaler omkring købet af bolig. Der er masser af dokumenter, der skal styr på, og det kan en boligadvokat fra Hviid advokater hjælpe dig med.

Skal du have erstatning efter trafikulykke

Er du en blandt de 6.000 danskere, der hver år kommer til skade i en trafikulykke. Så har du med stor sandsynlighed krav på erstatning. Men det kan være svært at have fokus på sin erstatningssag samtidig med, at man skal koncentrere sig om sig om helbred og måske sin familie. Derfor er det oplagt at overlade din sag til Hviid advokater. Her tilbyder de ovenikøbet at gratis vurdere din erstatningssag samt at I kun skal betale, hvis der kommer et kontant udbytte ud af sagen.

Også til erhverv

Også til din virksomhed har du mulighed for at hente juridisk rådgivning hos Hviid advokater. Hos Hviid er de specialister i at rådgive dig, hvis du overvejer at starte virksomheden. Det kan være svært at gennemskue, hvilket type virksomhed, som du skal satse på. Dette kan du blive klogere på med hjælp fra en advokat. Men du kan også få rådgivning til, når du skal indgå vigtige kontrakter med både eksterne konsulenter, med leverandører og mange andre. Hos Hviid har de desuden stor viden om erhvervslejeret, hvis du går med planer om jeres virksomhed skal leje lokaler, hvorfra i kan drive jeres erhverv.