Når du fylder år, holder konfirmation eller bryllup, er det rart, at du holder festen et sted, hvor gæsterne også har mulighed for at sove. Dermed behøver de ikke at tage hjem, når de bliver trætte. Det er som regel med til at gøre, at festen kan vare i lidt længere tid. Derfor er det en god ide, at du i god tid ser dig om efter et sted, der er stort nok til, at I alle sammen kan være der. 

Måske har du overvejet et hotel eller en spejderhytte. Hotellet kan dog godt blive lidt for dyrt, og spejderhytten kan godt blive en tand for primitivt i forhold til det, som du ønsker. De fleste af dine gæster vil jo trods alt gerne have deres egne værelser, hvor de kan trække sig tilbage til, når de skal sove. 

Derfor er det oplagt at overveje en feriebolig, der er stor nok til at rumme jer alle sammen. En af de ferieboliger, som, I helt sikker bør overveje, er dem på Røndegaard. Der har de tre store ferieboliger, hvor der er plads til, at der sover mellem 20 og 27 personer. Den største af ferieboligerne har en gildesal, hvilket gør det helt perfekt for jer at bruge den til jeres fest. 

Måske tænker du, at det må være dyrt at leje en feriebolig bare til en fest. Men det behøver det faktisk ikke at være. På Røndegaard har de nogle meget rimelige priser i forhold til andre former for festlokaler. Derudover er der køkken, så du selv har mulighed for at tilberede maden, hvis du ønsker det. Det kan være med til at gøre festen mere overkommelig rent prismæssigt. 

Der er masser af aktiviteter for jer, som I kan foretage jer på stedet. I kan for eksempel spille petanque, bordfodbold og billard, hvilket er med til at sikre en del af underholdningen. Læs mere på http://roendegaard.dk/