Du bruger din mobil telefon hver dag, og den er på farten med dig, uanset hvor du færdes – om du er på arbejde, til træning, til koncert, til fest, på festival eller på ferie i udlandet. Det siger næsten sig selv, at din mobil telefon er i risiko zonen for rigtig mange skrammer og andre skader hver eneste dag. Hvis du for eksempel lader din mobil telefon ligge løst i lommen eller i tasken, risikerer du, at displayet får dybe ridser af nøgler eller andre spidse og hånde genstande, du har liggende i lomme eller taske. Og hvis du taber din mobil telefon, risikerer du i aller værste fald et splintret display, som er meget dyrt at reparere.

Derfor bør du finde det rigtige mobil cover til din smartphone. Et godt cover er tilpasset nøjagtig den model telefon du har – hvis du køber et cover, som ikke passer i størrelse eller proportioner, risikerer du, at telefonen falder ud, eller at coveret trykker på nogle uhensigtsmæssige knapper.

Hos capida.dk har vi en web shop med et stort udvalg af mobil tilbehør og ekstra udstyr til alle typer mobil telefoner og smartphones. Gå på opdagelse i vores online shop og find alt fra kabler, docks og udstyr til montering i bilen over cases og covers, kabler, beskyttelses film og panser glas til selfie stænger, power banks, hovedtelefoner, armbånd til sport, tastaturer og højttalere til mobiletelefon. Samtlige varer i web shoppen er tilpasset den enkelte model, og uanset om du er i besiddelse af en såvel Apple iPhone eller en Huawei, HTC, Samsung, Sony eller Microsoft smartphone, kan du finde udstyr som passer præcis til dine behov.

Hvis du er den glade ejer af en Huawei p10 Lite smartphone, kan du blandt andet finde dit Huawei p10 Lite cover i web shoppen hos https://www.capida.dk/mobil-tilbehor/huawei/huawei-p10-lite/covers.html